Новости 22 мартa 2019

Міжнародний Форум BabyExpo 2019: чого чекати цього року

Міжнародний Форум BabyExpo 2019: чого чекати цього року
Получать самые актуальные новости и последние материалы Email-подписка

Наступного тижня у Виставковому центрі відбудеться головна подія для сфери ритейлу дитячної продукції в Україні - Міжнародний Форум Baby Expo.

 

Цього року у BABY EXPO 2019 беруть участь 300 експонентів з України, Туреччини, Польщі, Італії, Білорусі, Естонії, Литви та Росії. Вони представлять понад 500 торгових марок продукції для дітей. Традиційно більше 50 % учасників BABY EXPO — це українські виробники.

Партнером виставки у 2019 році став відомий світовий ігровий бренд LEGO, який проведе власну бізнес-конференцію для ритейлерів.

Щороку Форум представляє повний спектр дитячої продукції. Експозиція BABY EXPO буде представлена у двох павільйонах і поділена на три тематичні секції:

BABY Toys Fair — виставка ігрової продукції;

BABY Products Fair — виставка товарів для немовлят і мам;

Children»s Fashion Fair — виставка дитячої моди.

Окрім цього на виставці пройдуть демонстраційні покази промислових і авторських колекцій дитячого одягу Fashion Show, які можуть відвідати всі охочі. 

 

Нововведенням цьогоріч став додатковий формат участі для підприємств, що тільки виходять на ринок — спеціальна експозиція STARTUP! ZONE. В рамках цієї експозиції також відбудуться презентації учасників-стартаперів.

Також в рамках форуму відбудеться триденний Бізнес-інтенсив для представників середнього та малого бізнесу, які прагнуть розвивати та вдосконалювати свій бізнес, свої навички з керування ним і шукають нові ідеї та ніші. З 26 по 28 березня 2019 у конференц-залі STARTUP! ZONE своїм досвідом поділяться лідери та експерти українського ринку.

Форум BABY EXPO передусім розрахований на гуртових покупців і представників бізнесу. Однак, і кінцевий споживач знайде для себе багато цікавого.

Безкоштовний електронний квиток можна придбати, зареєструвавшись на сайті. 

Татьяна Верещинская Автор Татьяна Верещинская журналист компании «ЮДЖЕС ГРУПП®»
Поделиться

Контактная информация

Rävala pst 8-ruum 810, 10143, Tallinn
Yudjes OÜ

Свяжитесь с нами

Мы вам ответим в течении 24 часов.